Bisgaard Lager & Transport ApS

Bisgaard Lager & Transport ApS

Transport, fragt og flytning til tiden – hele tiden …

Hos Bisgaard Lager & Transport ApS er målsætningen at yde den optimale service, fleksibilitet og kvalitet, når det drejer sig om dag-til-dag transport og fragt. Med fokus på totalløsninger indenfor erhvervstransport og fragtopgaver, opstår behovet for en transport leverandør der kan stå inden for det der bliver lovet. En serviceorienteret leverandør der kender til vigtigheden for levering af dit gods til tiden – hele tiden…

Vil du ringes op?

Udfyld vores formular og vi ringer til dig indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud på din transportopgaver.

Bisgaard Lager & Transport ApS

Hvem er Bisgaard Lager & Transport ApS

Hos Bisgaard Lager & Transport ApS er målsætningen at yde den optimale service, fleksibilitet og kvalitet, når det drejer sig om transport og fragt. Virksomheden drives af Bo Gunnertofht Bisgaard som har tæt familie relation til Bøgeskov. I 2008 etablerer Bøgeskov Lagerhotel A/S afdeling i Århus området.

I 2019 køber Bo Gunnertofht Bisgaard sig ind afdelingen som nu er beliggende i Them industri nær Silkeborg, med henblik på at kunne betjene disses kunder med høj lokalkendskab og større kundeservice end der kan leveres fra et hovedsæde i København. Heraf udspringer Bisgaard Lager & Transport ApS.

Bisgaard Lager & Transport ApS råder ialt over 3 lastbiler samt 3500 m2 lager.

Hvor store er jeres biler?
Vi har lastbiler der kan rumme 18, 21 og 27 pallepladser

Kan i klare tunge opgaver.
Vores biler kan laste op til 8 tons, og vores læssebagsmæk kan fra jordplan læsse op til 2500 kg. Er behovet yderligere, har vi nogle dygtige samarbejdspartnere der kan hjælpe.

Hvor ”store” er i?
Vi har en afdeling med lager på 3500 m2 samt 3 lastbiler (alle med lift), samt en varebil – altsammen beliggende i Them/Silkeborg
Derudover er vi en del af Bøgeskov koncernen del holder til i København og råder over 3 afdeling med i alt 6000 m2 lager og 12 vare-/lastbiler.

Hvad kan i tilbyde?
Vores ”produkt” er at betjene kunder der ønsker varer transporteret fra A til B ad hoc eller akut. Vi er hver uge rundt i det meste af Jylland med vores lastbiler, og har derfor mulighed for at transportere vare fra den ene ende af landet til den anden ende (via vores lager) til en absolut favoritpris. Derudover er vi ofte efterspurgte ved sæsontravlheder, sygdom, eller ferieafløsning til heldags rundture. De kan til enhver tid få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Hvad er prisen for en almindelig 1-mands betjent lastbil med elektrisk palleløfter?
Ved mindre opgaver i lokalområdet starter vores priser ved kr 450,00 for en 18 pallers forvogn med læssebagsmæk

Bisgaard Lager & Transport ApS

Vidste du at:

Bisgaard Lager & Transport ApS kører i Euronorm 6 godkendte lastbiler. Vi opfylder således de højeste miljøegenskaber. Vores lastbiler opfylder Euronorm standarder om udledning af skadelige stoffer.
Vær med til at gøre transport og fragt mere GRØN. Bestil din fragtopgave hos os, og støt miljøet.

Bisgaard Lager & Transport ApS

Brug for Transport og fragt?

Ring ☎ 27 27 05 13