Priser og informationer på transport og fragtopgaver.

Hos Bisgaard Lager & Transport ApS hjælper vi dig med det der skal til, når du har brug for transport og fragt af gods i Danmark. Begge vores kontorer og lagerlokaler og centralt placeret på hhv. Sjælland og midt i Jylland. Den gode placeringer gør at vores transport logistik er utrolig fleksibel.

Drejer opgaven sig om special transport hjælper vi gerne med dette.

Ring på ☎ 27 27 05 13 og få et tilbud på få minutter.

Bisgaard Lager & Transport ApS

Vi kan altid have en lastvogn fremme hos vores kunder forholdsvis hurtigt. Idet vores kørsel og transportruter dækker hele landet.

Vi varetager et stort område indenfor erhvervstransport og fragtopgaver i både Jylland og på Sjælland, samtidigt med vi håndterer en masse fragtopgaver i lokale dele af landet.

Transport & Fragt » Erhverv

Er du virksomhedsindehaver og ønsker du en fleksibel og troværdig samarbejdspartner, når det gælder transport, flytning af gods? Så er Bisgaard Lager & Transport ApS den helt rette leverandør. Kontakt os og hør mere om vores »samarbejdsaftaler«. Der er penge at spare, samt din transportopgave er i sikre hænder. Kontakt os og hør mere.

1 mand med bil

Fra 365 kr. / i timen

2 mand med bil

Fra 880 kr. / i timen

Fragt & Transport » Privat

Hos Bisgaard Lager & Transport ApS kan du vælge den transport og fragtopgave der passer dig. Vi hjælper ikke blot med transport og fragt af dit indbo m.m. Vi hjælper også med at pakke ned- og ud. Se priser herunder. Eller kontakt Bisgaard Lager & Transport ApS for at høre mere om hvordan dit indbo el. gods når sikkert frem til tiden.

1 mand med bil

Fra 365 kr. / i timen

2 mand med bil

Fra 840 kr. / i timen

Bisgaard Lager & Transport ApS

Vidste du at:

Bisgaard Lager & Transport ApS kører i Euronorm 6 godkendte lastbiler. Vi opfylder således de højeste miljøegenskaber. Vores lastbiler opfylder Euronorm standarder om udledning af skadelige stoffer.
Vær med til at gøre transport og fragt mere GRØN. Bestil din fragtopgave hos os, og støt miljøet.

Bisgaard Lager & Transport ApS

Brug for Transport og fragt?

Ring ☎ 27 27 05 13